Stimati pacienti, activitatea cabinetului se reia in data de 15.05, cu toate precautiile necesare pentru protectia dumneavoastra si a personalului. Toate consultatiile vor fi programate in prealabil prin telefon/e-mail si spatiate conform recomandarilor, iar consilierea la distanta va continua pentru cazurile care nu necesita prezentarea la cabinet. Aveti grija de voi si sa ne vedem cu bine!

SOLUŢII PENTRU LENTILE DE CONTACT

Lentilele de contact refolosibile necesită produse de întreţinere pentru curăţare, desinfectare şi hidratare, dedicate tipului de material. Fiecare soluţie este însoţită de un recipient nou de păstrare a lentilelor, înlocuirea frecventă a acestuia scăzând riscul de contaminare.

Pentru lentilele moi sunt dedicate soluţii multifuncţionale sau sistem peroxid ( cu catalizator sau pastile). Unele dintre soluţii au ingredienţi suplimentari dedicaţi materialelor moderne din silicon-hidrogel.

Lentilele rigide şi hibride se pot întreţine cu soluţii multifuncţionale dedicate sau cu sistem peroxid. Pentru cele rigide se recomandă periodic şi un deproteinizant. Manipularea acestor lentile poate necesita dispozitive speciale (pompiţe de cauciuc).