Stimati pacienti, activitatea cabinetului se reia in data de 15.05, cu toate precautiile necesare pentru protectia dumneavoastra si a personalului. Toate consultatiile vor fi programate in prealabil prin telefon/e-mail si spatiate conform recomandarilor, iar consilierea la distanta va continua pentru cazurile care nu necesita prezentarea la cabinet. Aveti grija de voi si sa ne vedem cu bine!

OCHELARI DE SOARE ŞI SPECIALI

OCHELARI DE SOARE

  • Expunerea la radiaţia UV poate avea efecte nocive la nivelul pielii şi ochilor, care depind de doza şi timpul de expunere, cumulate în timp, de aceea protecția solară a ochilor este recomandabilă încă din primii ani de viaţă.  Folosirea unui ochelar colorat fără protecţie UV, prin scăderea mijloacelor naturale de protecţie este chiar şi mai riscantă.
  • Un ochelar de soare de calitate se caracterizează prin lentile cu protecție UV şi filtru de intensitate 2 sau 3 şi o ramă uşoară, care să acopere cât mai bine ochiul și zona orbitară, inclusiv lateral. O lentilă polarizată aduce un plus de claritate imaginii prin eliminarea strălucirilor. Lentilele pot avea diferite culori, degrade, precum şi suprafată reflectorizantă ( tip oglindă) în funcţie de preferinţă.  În cazul în care este necesară o corecţie optică există mai multe variante: o lentilă de soare cu dioptrie, un ochelar cu design special care să acopere ochelarii proprii sau un clip-on cu lentilă de soare. Este posibilă şi montarea unei lentile cu dioptrii pe o ramă sport, curbată, la comandă.
OCHELARI DE ÎNOT CU DIOPTRII

OCHELARI PENTRU SPORT, CU DIOPTRII