CONFORM ORDONANTEI MILITARE nr. 3 din 24.03.2020 privind masurile de prevenire a raspandirii COVID -19. Se interzice circulatia tuturor persoanelor in afara locuintei /gospodariei cu exceptia:
  • Deplasarii pentru bunuri care asigura necesitatile de baza ale persoanelor
  • Deplasarea pentru asistenta medicala ce nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta.
Pentru aceste situatii va rugam sa sunati la 0724077923 sau 0214109110 pentru comenzi, programari si intrebari.
Va multumim si va dorim multa sanatate !

OCHELARI DE SOARE ŞI SPECIALI

OCHELARI DE SOARE

  • Expunerea la radiaţia UV poate avea efecte nocive la nivelul pielii şi ochilor, care depind de doza şi timpul de expunere, cumulate în timp, de aceea protecția solară a ochilor este recomandabilă încă din primii ani de viaţă.  Folosirea unui ochelar colorat fără protecţie UV, prin scăderea mijloacelor naturale de protecţie este chiar şi mai riscantă.
  • Un ochelar de soare de calitate se caracterizează prin lentile cu protecție UV şi filtru de intensitate 2 sau 3 şi o ramă uşoară, care să acopere cât mai bine ochiul și zona orbitară, inclusiv lateral. O lentilă polarizată aduce un plus de claritate imaginii prin eliminarea strălucirilor. Lentilele pot avea diferite culori, degrade, precum şi suprafată reflectorizantă ( tip oglindă) în funcţie de preferinţă.  În cazul în care este necesară o corecţie optică există mai multe variante: o lentilă de soare cu dioptrie, un ochelar cu design special care să acopere ochelarii proprii sau un clip-on cu lentilă de soare. Este posibilă şi montarea unei lentile cu dioptrii pe o ramă sport, curbată, la comandă.
OCHELARI DE ÎNOT CU DIOPTRII

OCHELARI PENTRU SPORT, CU DIOPTRII