Stimati pacienti, activitatea cabinetului se reia in data de 15.05, cu toate precautiile necesare pentru protectia dumneavoastra si a personalului. Toate consultatiile vor fi programate in prealabil prin telefon/e-mail si spatiate conform recomandarilor, iar consilierea la distanta va continua pentru cazurile care nu necesita prezentarea la cabinet. Aveti grija de voi si sa ne vedem cu bine!

LENTILE DE CONTACT

Prescrierea lentilelor de contact este unul din domeniile noastre speciale de interes. Ea este adresată nevoilor specifice ale fiecărui pacient şi se realizează cu lentile de probă.

Folosim produsele companiilor consacrate : Alcon, Bausch & Lomb, Cooper Vision, Johnson & Johnson, Menicon, Paragon Vision Sciences, Sauflon, Soflex, SynergEyes, Wohlk.

Oferta noastră include lentile moi, rigide şi hibride, în variante de purtare zilnică de 1 zi, 2 săptămâni, 1 lună, 6 luni sau 1 an, precum şi pentru purtare flexibilă sau prelungită ( până la 30 zile).

Ca dioptrii , lentilele moi pot fi monofocale, torice ( pentru astigmatism), bifocale și progresive ( pentru presbiopie), pentru keratoconus ( SoftK), cosmetice ( cu și fără dioptrie).

Lentilele rigide gaz permeabile se adresează corecţiei vederii pentru astigmatisme corneene mari, keratoconus şi miopie ( terapie refractivă corneană nocturnă).

Lentilele hibride sunt pentru corecţia astigmatismelor neregulate în cazuri de keratoconus şi postoperatorii.

Dacă aveţi o prescripţie recentă puteţi face o comandă, pe care o trimitem la domiciliu.